“İşimiz mutluluk” dedi, dünya lezzeti oldu

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından “Üstün Lezzet” ödülüne layık görülen Waffle’cı Akın, büyüme kararını aldıktan sonra 30. şubeye ulaştı. Tüm...

“İşimiz mutluluk” dedi, dünya lezzeti oldu
Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından “Üstün Lezzet” ödülüne layık görülen Waffle’cı Akın, büyüme kararını aldıktan sonra 30. şubeye ulaştı. Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından hiç şikayet olmaması nedeniyle de “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunu almaya hak kazanan Waffle’cı Akın Ceo’su Timuçin Ümit, “Biz insanlara lezzet olarak mutluluğu veriyoruz. Hiç kimse mutlu olmaktan şikayetçi olmaz. En iyi yatırım mutluluğa olan yatırımdır, o yüzden tüm girişimcilere kapımız açık” dedi.
1994 yılından bugüne tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Waffle’cı Akın’ın 30. şubesi Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hizmete açıldı. Firmanın CEO’su Timuçin Ümit, geçtiğimiz günlerde Belçika’nın başkenti Brüksel’de 135 Michelin yıldızlı şefin yer aldığı Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (ITQI) tarafından “Üstün Lezzet” ödülüne layık görüldüklerini hatırlattı. Ümit, “Bizim bir sloganımız var. Waffle mutluluktur diyoruz. Ancak bu mutluluk paylaştıkça güzel. Biz bir yandan yeni girişimcileri iş hayatına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz diğer yandan lezzetimizi herkesin tadabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Gelin sizlerde bu mutluluğa ortak olun. Hem girişimciliğinizle ömür boyu sürdürebileceğiniz bir işiniz olsun hem de insanlara mutluluk dağıtın” dedi.

Hiç şikayet yok
Sundukları lezzete yönelik bugüne kadar hiç bir şikayet gelmemesi nedeniyle Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosuna layık görüldüklerini söyleyen Ümit, “Şikayetin olmadığı mutluluğun olduğu, istihdamın olduğu, yatırılan sermayenin geri dönüşünün olduğu bir girişimcilik çok da kolay bulunmuyor. Böyle bir fırsatı değerlendirmek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık” diye konuştu.
İşletmeciliğini Fatih Katırcı ile Ceyhun Şentüfekçi’nin yaptığı yeni şubenin açılış kurdelesini ise Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan kesti. Turan, iki girişimcinin gençlik enerjisi ve güler yüzleriyle dikkat çektiğini belirterek, “İnanın, insanın onları görünce canı waffle çekiyor. Ben bu iki güzel insan için buraya waffle yemeye gelirim ama yer bulabileceğimi sanmıyorum. Çünkü insanlar, sevdiği yere gider, kaliteli yere gider, kaliteli hizmetin verildiği yere gider. Fatih Katırcı ile Ceyhun Şentüfekçi’nin de bu kaliteyi sunacaklarına inanıyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç da genç girişimcileri kutlayıp başarılar diledi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.