İnönü Belediye Başkanı Bozkurt’un yeni eğitim yılı mesajı

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Türkiye’ye, eğitim camiası çalışanlarına...

İnönü Belediye Başkanı Bozkurt’un yeni eğitim yılı mesajı
Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Türkiye’ye, eğitim camiası çalışanlarına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Bozkurt yaptığı mesajında, “Okul yöneticileri, emanet ettiğimiz çocuklarımızı vatana millete hayırlı bireyler olarak yetiştirecek olan öğretmenlerimiz, anne babalar ve sevgili öğrenciler; 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bugün başlıyor. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları, sıraları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının, ülkemize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor; sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederek sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.