İNGİLİZLERİ SALDIRILAR KORKUTMADI

Türkiye'de özellikle son aylarda üst üste yaşanan terör saldırıları İngilizlerin tatil Türkiye tercihlerini etkiledi mi?

İNGİLİZLERİ SALDIRILAR KORKUTMADI

Terör örgütleri Türkiye'de turizm merkezlerinden birini İstanbul'un en kalabalık olduğu bir zamanda hedef aldı. Ancak İstanbul’daki terör saldırılarına rağmen İngilizler bu yıl da tatil için Türkiye'yi tercih edeceklerini söyledi.

İngiltere'de yayınlanan Independent gazetesinde Simon Calder imzalı yazıda, İstanbul’da yaşanan terör saldırısının ardından Türkiye'de tatile giderek dayanışma gösterebileceği ifade edilmişti. Gazetenin yazarı, “Reina saldırısına en güzel cevap Türkiye'de tatil” başlığıyla yayımladığı makalesinde, “ Türkiye'ye geri dönmek için sabırsızlanıyorum.Çünkü rastgele hedef seçen şiddete verilebilecek en güzel cevap, davranışlarınızı ve sesimlerinizi değiştirmeden ne derece etkisiz olduğunu göstermektir” dedi.

Türkiye'ye darbe vurmayı amaçlayan terör saldırılarına en güzel cevap sokaktaki İngilizler'den geldi.  Bir kez Türkiye'ye gelmiş ve özellikle Türkiye’ye hayran kalan İngilizler bu yıl da tatil için yine Türkiye'yi tercih edeceklerini söyledi., Türkiye’de gerçekleşen terör olaylarının Türkiye’ye gitme kararını asla etkilemediğini ifade ettiler.

''Türkiye’de gerçekleşen terör olayları benim Türkiye’ye gitme kararımı asla etkilemiyor. Burada Londra’da her zaman terör tehdidi altındayız.''

''Terör olayları her yerde oluyor. Benim Türkiye?ye gidip tatil yapmama engel değil. Orası güzel ve sıcak bir ülke.''

''Türkiye’de birkaç defa bulundum. son yaşanan olaylar asla benim Türkiye’ye gitmemi engellemiyor ve tekrar gideceğim. İnsanlar, Türk yemeği harika. Çok yaşlı değilim ama otobüslerde, trenlerde herkes bana yer verdi. Harika kalpleri olan insanlar. Çocuklarım da çok sevdi. Tekrar gideceğiz.''

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü