İlkokul öğrencilerinden Lösemili çocuklar yararına örnek hareket

Aliağa’da ilkokul öğrencisi iki arkadaş, el emeği ürünlerini pazarda kurdukları stantta satarak, elde ettikleri geliri de lösemili çocuklara...

İlkokul öğrencilerinden Lösemili çocuklar yararına örnek hareket

Aliağa’da ilkokul öğrencisi iki arkadaş, el emeği ürünlerini pazarda kurdukları stantta satarak, elde ettikleri geliri de lösemili çocuklara bağışladılar.
Cumhuriyet İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Tuana Ayçin Gürler ve Zeynep Ülkü Özer, birlikte televizyon izlerken Lösev’in reklamındaki maskeli çocukların dikkatlerini çekmesi üzerine Lösev’in ne olduğunu araştırmaya koyuldular. Yaşıtlarının büyük bir hastalıkla mücadele ettiklerini öğrenmeleri üzerine harekete geçen iki arkadaş, bir nebze katkı olsun diye el emeği ürünlerini pazarlamak için cumartesi pazarında stant kurdular. Lösev yararına üsünleri pazarşayan çocuklar, günün sonunda kazandıkları 975 TL’yi Lösev Karşıyaka Şubesi’ne teslim ettiler.
Büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten Tuana ve Zeynep, bu örnek hareketle toplumda bir farkındalık oluşturmak istediklerini söylediler. Kendileri gibi herkesin bunu başarabileceğini ifade eden iki arkadaş, bu tür projelerle herkesin lösemili çocuklara destek olabileceklerini belirttiler.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.