İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı yapıldı

Bilecik Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu 2018 yılı toplantısı Bilecik Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu başkanlığında...

İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı yapıldı
Bilecik Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu 2018 yılı toplantısı Bilecik Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Hediye İman, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği İl Temsilcisi Prof. Dr. Harun Mindivan ve sanayi bölgesi temsilcileri katıldı. Toplantıda, sanayici akademisyen eşleştirmelerine ağırlık verilmesi, Ar-Ge ve tasarım merkezi kurma potansiyeli olan firmaların öncelikle ziyaret edilerek, kamu destekleri hakkında bilgilendirilmesi, Bilecik’teki ara malı ithalatı bilgilerinin güncellenmesi ve malların üretilmesi amaçlı bilgilendirme ziyaretleri yapılması, Bilecik’te yeni kurulan Teknopark’ın gelişimine ivedilikle katkı sağlanması adına, Şeyh Edebali Üniversitesi akademisyenlerine ve girişimcilere yönelik KOSGEB tarafından girişimcilik eğitiminin verilmesi kararları alındı. Ayrıca üniversite ve ilgili kurumların yönetimleri ile toplantılar yapılarak sanayi sektöründeki ihtiyaçların çözümüne yönelik lisansüstü tezlerin yapılmasına yönelik çalışmaların yapılması,Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) aracılığıyla proje yazma ve danışmanlık hizmetlerinin devam ettirilmesi, ve girişimci öğrencilere yönelik Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)’ dan alınacak destekle proje yazma eğitimlerinin başlatılması konusunda çalışmaların yapılması, kararları da alındı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.