‘Hedefimiz Profesyonel lige dönmek’

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor kulübü ve Yeşilüzümlü Kulübüyle spor karşılaşmasın da 3-2 galip ayrılarak Play-Off oynamaya hak kazandı.

‘Hedefimiz Profesyonel lige dönmek’

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor kulübü ve Yeşilüzümlü Kulübüyle spor karşılaşmasın da 3-2 galip ayrılarak Play-Off oynamaya hak kazandı. Marmaris Gençlik Spor Kulübü’nün Antrenörü Mustafa Fatih Bulut çalışmalarının başarısını aldıklarını vurgulayarak, “Atatürk Stadında Göltürkbüküyle olan maçta Marmaris’e şampiyonluk getireceğiz. Bir üst lige çıkacağız” dedi.

Yeşilüzümlü takımı ile karşılaşmasında 3-2 yenerek Play-Off’ta oynamaya hak kazanan Marmaris Belediyesi Gençlik Spor kulübü, Marmaris’in siyah beyazlı ekibi, ligdeki tek takım olarak liderliğini sürdürüyor.

Play-Off’ta oynayacakları için mutlu olduğunu söyleyen Marmaris Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gürcan Uysal, “ En başta sporcularıma, Teknik Kulübü eğitime ve tek destek olan kardeşim Server’e çok teşekkür ediyorum. Zorlu bir dönem geçirdik. Çok sıkıntılar yaşadık ama pes etmedik. Yolumuza devam ettik” dedi.

Deplasmanda oynadığı takımın lider bir takım olduğunu belirten Gürcan Uysal, “Bizi daha önce kendi sahamız da yenen bir takımdı. Ama biz pes etmeyerek, inancımızla biz kazandık. Bu başarımızı gelecek hafta final maçıyla sonlandırmak istiyoruz. Marmaris Spor Kulübü sonuçta Marmaris’in takımız” diye konuştu.

90 yıllık bir takıma sahip çıktığını ifade eden Uysal, “ Biz yeniden takım kurmadık. 1927’de Cumhuriyet kuruldu. Bizim takımımız 1931’de Federal olan, Türkiye’de 58 kulüp olarak yer alıyor. Biz bu takımı sokakta bırakmayacağız. İyi niyetle yola çıktık. Hedefimiz tekrar profesyonel lige dönmek. Önümüzde ki maçı bekliyoruz. Oradan da istediğimiz sonuca ulaşırsak hedefimizi daha iyi belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.Marmaris Gençlik Spor Kulübü’nün Antrenörü Mustafa Fatih Bulut çalışmalarının başarısını aldıklarını vurgulayarak, Sezon başın da bazı sıkıntılar yaşadık. Göreve başladığım da liderlikte 8 puanlık bir fark vardı. Takımımız 5’nci sıradaydı. Bizim için bir inanç kaybı söz konusuydu. Biz inandık ve çok çalışarak şimdi buradayız” dedi. Marmaris Belediyesi Gençlik Spor kulübü Antrenörü Bulut, Muğla Atatürk Stadında Göltürkbüküyle olan maçta Marmaris’e şampiyonluk getireceğiz. Bir üst lige çıkacağız” diye konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.