Halep'te Yardım Poşetlerinde "Rusya Sizinle" Mesajı.

Halep'te çatışmalarda kaçan sivillere dağıtılan yardım poşetlerinde Rusça "Rusya sizinledir" yazması tepki çekti.

Halep'te Yardım Poşetlerinde

Suriye' nin kuzeyindeki Halep'te hafta sonundan bu yana şiddetlenen çatışmalar, dün onlarca kişinin ölümüne yol açtı. Cub el Kubbe semtinde hava saldırısına hedef olan sivillerin cesetleri sokaklara saçıldı. 

Rejimin ele geçirdiği bölgelerden göç eden sığınmacı grubu, daha güvenli bir yere ulaşmak için bavullarıyla kaçmaya çalışırken yine rejim tarafından vuruldu.

RUSYA VE SURİYE BAYRAĞI BİR ARADA

Kaçmayı başaranların hali de perişan. Uluslararası haber ajansları, bölgeden sivillerin yiyecek yardımı almak için birbirini ezdiği fotoğraflar geçiyor. Fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntı ise, dağıtılan yardım poşetlerinin üzerinde Rusya ile Suriye bayrağının birlikte yer alması ve Rusça yazılar olması. Dağıtılan yardım paketlerinde Rusça, "Rusya sizinledir" yazması tepki gördü.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Ankara'daki soruşturmalara yönelik ilk iddianame Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

18 KİŞİ HAKKINDA 4'ER KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Astsubay Ömer Halisdemir'in de şehit edildiği Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığındaki eylemlere ilişkin iddianamesinde 18 sanık yer alıyor. Sanıklar hakkında 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet isteniyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.