Gördes’te tütün piyasası açıldı

Gördes’te üreticinin merakla beklediği tütün piyasası açıldı. Özel bir firma tarafından türüne göre fiyat belirlemesinin yapıldığı alımlarda, en üst fiyat 18...

Gördes’te tütün piyasası açıldı
Gördes’te üreticinin merakla beklediği tütün piyasası açıldı. Özel bir firma tarafından türüne göre fiyat belirlemesinin yapıldığı alımlarda, en üst fiyat 18 TL olarak gerçekleşti. Firmanın ilk gün alımlarında, fiyatlar 14 ile 18 TL arasında değişti.
Gördes ilçesinde üreticiyle sözleşmeli olarak tütün alım yapan 5 firmadan ilki tütün alımlarına başladı. Diğer firmaların da bu hafta içinde alım yapmaya başlaması beklenirken, bu yıl için 19-20 TL arasında fiyat beklentisi olan üreticide hayal kırıklığı oluşturdu. Çevre ilçelerde üst tür tütünlerin fiyatlarına 1 TL daha ilave edileceği öğrenilirken ilçedeki diğer firmaların fiyatlarda nasıl bir politika izleyeceği üretici tarafından merakla bekleniyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.