Gevaş’ta öğrenci zehirlenmesi

Van’ın Gevaş ilçesindeki Atatürk İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören yaklaşık 70 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle kentin değişik hastanelerine...

Gevaş’ta öğrenci zehirlenmesi
Van’ın Gevaş ilçesindeki Atatürk İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören yaklaşık 70 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle kentin değişik hastanelerine kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Gevaş ilçesine bağlı Orta Mahallesi’nde bulunan Atatürk İmam Hatip Ortaokulunda eğitim öğretim gören yaklaşık 70 öğrenci, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yedikleri bir gıdadan zehirlendikleri tahmin edilen öğrencilerin bir kısmı Gevaş Devlet Hastanesine, bir kısmı Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine, bir kısmı ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine sevk edildi.
Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen öğrencilerin, okulda düzenlenen etkinlik sırasında güneş çarpmasından da etkinmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor.
Öğrencilerin yaşadığı rahatsızlığın sebebi, yapılacak tahlillerin ardından belli olacağı bildirildi

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.