GETOB’TAN ANLAMLI DAVET

GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Reina saldırısından sonra “ Türkiye’de tatil rezervasyonları yaparak teröristlere karşı çıkabiliriz” diyen İngiliz gazeteciyi Marmaris’e tatile davet etti.

GETOB’TAN ANLAMLI DAVET

İstanbul, Reina’daki terör saldırısının ardından İngiliz gazeteci Simon Calder, Türkiye’ye destek verilmesi gerektiğini belirten bir yazı kaleme almıştı. Calder,  silahlı saldırı sonrasında Türkiye’de Tatil Rezervasyonlarında yaşanan İptallere inat “Türkiye’de tatil rezervasyonları yaparak teröristlere karşı çıkabiliriz” çağrısında bulunmuştu.

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu, İngiliz gazeteciyi Marmaris’e davet etti. Teröristlerin ve Terörü destekleyenlerin öncelikli amacı İnsanlarda korku ve panik havası yaratmaktır diyen Bülbüloğlu; “bizler normal yaşantımıza devam ediyoruz, tatil için bölgemizi tercih eden yerli ve yabancı tüm misafirlerimize de normal yaşantınızı sürdürün ve tatil planlarınızı değiştirmeyin çağrısı yapıyoruz.” Dedi.

Bülbüloğlu, İngiltere’de yayınlanan Independent yazarı Sayın Simon Calder’in tam da bu doğrultuda bir yazı kaleme aldığını belirtti. “ yazıyı okuyunca kendisine teşekkür ederek bölgemizin güzelliklerini göstermek, korku ve endişeye gerek olmadığını anlatabilmek ve tatil yapmasını sağlamak amacıyla Marmaris’e davet yazısı gönderdik” dedi.

GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu’nun İngiliz gazeteciye gönderdiği davet mektubunda şu ifadeler yer aldı:

Siz terörün ve teröristlerin planlı oyununu bozmak adına gazetenizdeki yazınızda  , “Bu saldırılara en güzel yanıt normal yaşantınızı değiştirmemektir” vurgusunu yaparak tüm okurlarınıza ve dünyaya çok güzel bir mesaj verdiniz. Bu anlamlı yazınız ve olumlu düşünceleriniz için sizlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Sayın Simon CALDER size samimi bir davetimiz var. İlimiz geneline yayılmış tarihi ve kültürel değerlerimizi ve bizleri daha da yakından tanımanız, bölgemizi gezip görmeniz ve bu arada dinlenmeniz için sizi bölgemizde  misafir etmek istiyoruz. Size eşinizle birlikte; 2017 yılı Mayıs-Eylül ayları arasında dilediğiniz bir tarihte 1 hafta süreyle mükemmel bir tatil yaptırabilmemiz için lütfen bu şansı bize veriniz. Davetimizi kabul etmenizi ve olumlu cevap vermenizi diliyorum.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü