GEKA EMITT FUARI’NA KATILACAK

Güney Ege Kalkınma Ajansı, İstanbul’da düzenlenecek EMITT Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor. GEKO, Dünyanın en büyük beş turizm fuarından olan EMITT’te bölgeyi tanıtacak.

GEKA EMITT FUARI’NA KATILACAK

Güney Ege Kalkınma Ajansı,  Emitt Fuarı'na Katılacak.  TÜYAP Fuar Merkezinde 26 ila 29 Ocak  tarihleri arasında gerçekleştirilecek EMITT Fuarı'na, 91 metrekarelik stand alanında katılan GEKA Aydın, Denizli ve Muğla'nın turizmden sorumlu kurumlarını bir araya getirecek.Fuarın en yoğun hollerinden biri olan oteller ve birlikler adlı 3. holünde stant açacak GEKA, Marmaris, Kuşadası, Didim, Fethiye, Bodrum ve Pamukkale'den oluşan 6 destinasyonun tanıtımının etkin bir şekilde yapılabilmesi amacıyla bölgeden 19 kurum ve kuruluşu aynı stantta buluşturacak.  Bölgenin bilinen deniz, kum ve güneş turizminin yanı sıra termal turizmden macera ve doğa turizmine, tarih ve kültür turizminden kırsal turizme kadar geniş bir yelpazede alternatif turizm imkanlarının da tanıtımı yapılacak.

Sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktalarından birisi olan EMİTT, turizm sektörü profesyonellerinin bir araya geldikleri ticari bir platform olmasının yanı sıra tatil tutkunları için de önemli bir adres niteliği taşıyor. Japonya, Kırgızistan, Nepal, Kosova ve Mauritius'un ilk kez katılacağı EMITT; katılımcılarıyla, ziyaretçi sayısıyla ve turizm sektörüne kazandırdığı ticari hacim ile gücünü ortaya koyacak. Fuarda, turizm sektörüne her yıl katkı sağlayan Yurtdışı Alım Heyetleri Programı'na bu yıl 55 ülkeden 200'ü aşkın satın almacı bir araya gelirken, bu program kapsamında yapılan görüşmeler, turizm sektörünün 2017 yılındaki rotasını çizmiş olacak. Fuar kapsamında düzenlenecek panellerde ise; dünya turizm sektörünün lider isimleri, ülkemiz turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sektöre bilgi akışı sağlayacak. EMITT'te bu sene sektörün gelişmesine paralel olarak organize edilen Kış Turizmi Özel Bölümü, Outdoor Turizmi Özel Bölümü ve Hotel Destek Ekipmanları Özel Bölümü ile ziyaretçilere farklı seçenekler sunulacak. Fuar kapsamında düzenlenecek panellerde "Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler" ve "Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler" başlıkları ele alınacak. İlk iki gün turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak fuara bu yıl 80 ülke katılım sağlarken, 60 bin kişinin ise fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.