Gayrimenkule yatırım yapacaklara çağrı

Atabir Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kahya, gurbetçi vatandaşların gayrimenkule yatırım yapmalarının tam zamanı olduğunu söyledi.Türkiye’de iç pazarda yaşanan...

Gayrimenkule yatırım yapacaklara çağrı

Atabir Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kahya, gurbetçi vatandaşların gayrimenkule yatırım yapmalarının tam zamanı olduğunu söyledi.
Türkiye’de iç pazarda yaşanan durgunluğun geçici olduğunu belirten Murat Kahya, özellikle lojistik konumundan dolayı Eskişehir’in gayrimenkul sektöründe ön safhalarda olduğunu vurguladı. Türkiye’de yeni yatırımların hızla süreceğine dikkat çeken Kahya, \"Gurbetçi vatandaşlarımız eğer gayrimenkul almak istiyorlarsa, bu fırsatı değerlendirip, yaklaşık 2 yıldır değişmeyen konut fiyatlarından yararlanabilirler. Eskişehir’de inşa edilen projelerle gurbetçi vatandaşların yatırımlarını destekleyen konforlu hayatı ve hayal ettikleri yaşamı onlara sunuyoruz. Ayrıca gurbetçilerimizin yararlanabileceği farklı bir konu ise; ticari işyeri alımlarında kira gelirinden doğacak vergiden muaf olacaklardır. Önümüzde ki günler de Eskişehir-Brüksel uçuşlarındaki sefer sayılarının artışına dayanarak, Eskişehir ekonomisine katkı sağlamak için projelerimiz olacak\" diye konuştu.

\"Ev kirası öder gibi ev sahibi olmak mümkün\"
Lüks konutlarda oturmanın hayal olmadığını söyleyen Kahya, \"Geçmiş yıllarda yatırımcıların ilgi ile baktığı konutları almak artık zor değil. Bankalarla yaptığımız özel anlaşmalar sayesinde düşük faiz oranları ile uygun konutlar alınabiliyor. Yatırımcıların bu konuda korkuları vardı. Ancak içine girince ev kirası öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Hem kendi evinizde oturuyorsunuz, hem de kira öder gibi ev sahibi oluyorsunuz. İlerleyen süreçte tabi ki bu fiyatlar artacak. O zaman yine erken alan yatırımcılarımız bu işten kar etmiş olacak\" dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.