Filipinler’de ölü sayısı artıyor

Filipinler’de yolcu otobüsünün vadiye uçması sonucu meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 26’ya çıktığı bildirildi.Filipinler’in...

Filipinler’de ölü sayısı artıyor
Filipinler’de yolcu otobüsünün vadiye uçması sonucu meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 26’ya çıktığı bildirildi.
Filipinler’in kuzeyindeki Nueva Ecija eyaletindeki Carranglan kasabasının dağlık bölgesinde meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısının 24’den 26’ya çıktığı 21 kişinin de yaralı olduğu öğrenildi. Verilen ilk bilgilerde yolcu sayısının 45 olduğu açıklanmıştı. Yetkililer, otobüsün 45 kişilik yolcu kapasitesinin olduğunu buna rağmen otobüste 50 yolcu bulunduğunu kaydetti.
Daha önce de aynı bölgede Şubat ayında bir otobüs kazası meydana gelmiş, 15 öğrenci hayatını kaybetmişti. Filipinler’de yolların yetersizliği ve yolcu otobüslerinin karıştığı kazalar uzun süredir tartışılıyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.