Fenomen olmak için trafiği tehlikeye düşüren sürücü adliyeye sevk edildi

Erzurum’da fenomen olmak için ayağıyla otomobil kullanırken yanındaki meyve tabağından meyve yiyen ve bu görüntüyü sosyal medyada paylaşan sürücü, gözaltına...

Fenomen olmak için trafiği tehlikeye düşüren sürücü adliyeye sevk edildi
Erzurum’da fenomen olmak için ayağıyla otomobil kullanırken yanındaki meyve tabağından meyve yiyen ve bu görüntüyü sosyal medyada paylaşan sürücü, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Ayağıyla otomobil kullanıp, yanındaki meyve tabağından meyve yiyen Kadir Erdoğan, bu anları kameraya kaydedip, sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüler izleyenlerin tepkisine neden olurken, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. İş yerinde polis tarafından gözaltına alınan Kadir Erdoğan, sağlık kontrolünden geçirildi. İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Erdoğan’ın ehliyetine el koyulurken, hakkında ’genel güvenliği tehlikeye sokmak’ suçundan yasal işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kadir Erdoğan bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü