ESO’da ’Yaşam-Kent’ kuruluyor

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş tarafından, seçimler öncesinde gündeme getirilen ve projelendirilen ’Yaşam-Kent’ hayata geçiriliyor.Başkan...

ESO’da ’Yaşam-Kent’ kuruluyor
Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş tarafından, seçimler öncesinde gündeme getirilen ve projelendirilen ’Yaşam-Kent’ hayata geçiriliyor.
Başkan Kesikbaş tarafından \"İnsanların sadece zorunlu olarak çalışmaya geldiği bir alan değil aynı anda nitelikli zaman da geçirebileceği bir cazibe merkezi\" düşüncesiyle Eskişehir’deki sanayicilerle paylaşılan proje, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak. Proje “Eskişehir Yaşam Parkı” adıyla Eskişehir OSB tarafından yapılacak. Daha önce Başkan Kesikbaş tarafından “Eskişehir Sanayi 2021” gazetesinde açıklanan ve Eskişehir OSB’nin en büyük ihtiyacı olarak anılan proje, bünyesinde ticari ve sosyal birimlerin yanı sıra kreş, konferans salonu, kongre merkezi ve müze gibi birimler de barındıracak.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.