ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET AYYILDIZ’DAN ACİL SEZON ÇAĞRISI...

ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET AYYILDIZ’DAN ACİL SEZON ÇAĞRISI...

ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET AYYILDIZ’DAN ACİL SEZON ÇAĞRISI...

Marmaris esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Mehmet Ayyıldız yaz sezonun başlaması hakkında kamuoyu açıklaması gerçekleştirdi.

Ayyıldız 2024 yaz sezonun başlaması, ilk turist kafilesinin geleceği müjdesi, esnafların işletmelerindeki son hazırlıklarını tamamlaması ve sezonun başlayacak olmasından dolayı Marmaris te inşaat kamyonlarının ve dış cephe inşaat çalışmalarının sonlanması hakkında konuştu. “Planlamalara bakıldığında 2024 yazı geçen senelerden daha iyi geçecek gibi gözüküyor” Marmaris esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Mehmet Ayyıldız ‘‘Sizlerin de bildiği gibi 2024 yaz sezonu çok kısa bir süre sonra başlayacak.

Kış aylarında bizler Marmaris Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanlığı ve diğer yetkililer güzel Marmaris’imize 2024 yılında yerli ve yabancı daha fazla turistin gelebilmesi ve daha fazla Marmaris ekonomisinin canlandırabilmesi adına elimizden geleni yaptık ve 2024 yaz sezonu başlamak üzere. Mart ayının ortaları gibi. 15 Mart'ta 20 Mart tarihleri arasında ilk uçaklarımız Dalaman Havalimanı'na inecek ve ilk turist misafirlerimizi güzel Marmaris ilimizin sokaklarında görmeye başlayacağız. Esnaf ve sanatkârları sizden istirhamım artık esnaf ve sanatkârlarımız dükkânlarını açsınlar. Artık esnaf ve sanatkârlarımız talimatlarını yavaş yavaş sona erdirsin. Çünkü bizler istiyoruz ki gelen turist misafirlerimiz burada kapalı dükkân görmesinler. Bizler istiyoruz ki gelen turist misafirlerimiz inşaatlar görmesinler. Buradan özellikle belediyemize ve diğer kamu kuruluşlarından bir ricamız bulunmakta. Artık biz Marmaris esnaf ve sanatkârları olarak yaz sezonu başlamak üzere. Biz sokaklarda inşaat kamyonları görmek istemiyoruz.

Biz sokaklarda inşaatı devam eden faaliyetler artık görmek istemiyoruz. Yat limanımızın artık bitmesini talep etmek istiyoruz. Çünkü şurada turist misafirlerimizin gelmesine çok az kaldı. Bir hafta 10 gün sonra turist misafirlerimiz Marmaris sokaklarında dolaşmaya başlayacaklar. Yetkililerden talebimiz inşaat kamyonları artık sokaklarda dolaşması çok büyük. Dıştan yapılan göze batan inşaatları artık yavaş yavaş sonlandıralım. Esnaf ve sanatkârlarımız da artık dükkânlarını yavaş yavaş açsınlar. Güzel Marmaris ilimiz esnaf ve sanatkârları şıkır şıkır, ışıl ışıl misafirlerimizi karşı alsınlar ve 2024 yılı şu anki planlamalarını şu anki görüntülere göre 2023 yılı yaz sezonundan daha iyi geçecek gibi gözüküyor. Daha fazla turist misafirimizi inşallah ağırlayacağız.

Bunun içinde esnaf ve sanatkârlar ve bizim gibi kuruluşlar da üstüne düşen görevini tam olarak yerine getirirse 2024 yılının çok iyi geçeceğini görmekteyiz’’ sözleriyle gelecek olan turistlerden ve sezona nasıl girilmesi gerektiğini vurguladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.