Endonezya’da heyelan faciası: 12 ölü

Endonezya’da Bali adasında gerçekleşen heyelanlarda 2 çocuğun da aralarında bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetti.Bali’de şiddetli yağmurlardan kaynaklanan...

Endonezya’da heyelan faciası: 12 ölü

Endonezya’da Bali adasında gerçekleşen heyelanlarda 2 çocuğun da aralarında bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetti.
Bali’de şiddetli yağmurlardan kaynaklanan heyelanlar, Bangali bölgesindeki dağlık bölgelerdeki üç köyü vurdu. Heyelanlanda 2’si çocuk 12 kişi hayatını kaybetti. Heyelanda 5 evin de toprak altında kaldığı bildirildi. Yetkililer, Bali’de şiddetli yağmurların devam etmesini beklediklerini ve insanların sel ve heyelan risklerine karşı tedbir almaları gerektiğini bildirdi.
Öte yandan, Bali, Endonezya’nın turistik mekanlarından; beyaz kumsalları ve yemyeşil ormanlarıyla biliniyor. Takımadalardan oluşan Endonezya’da yağmurlar genellikle sellere ve heyelanlara neden oluyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü