Emre Kaya’dan konserlerinde ustalara saygı

Ünlü sanatçı Emre Kaya, konser serisine devam ederken kendisi için önemli olduğunu düşündüğü sanatçılara özel bölüm yaptı.Ünlü sanatçı Emre Kaya, konser...

Emre Kaya’dan konserlerinde ustalara saygı
Ünlü sanatçı Emre Kaya, konser serisine devam ederken kendisi için önemli olduğunu düşündüğü sanatçılara özel bölüm yaptı.

Ünlü sanatçı Emre Kaya, konser serisine devam ederken sahnesi üzeride ustalara saygı açıklamasıyla müzikal yaşantısına katkı koymuş ve kendisi için önemli olduğunu düşündüğü sanatçılara sevgi gösterisinde bulundu. Her konserinde kendisinde etkisi olan Sezen Aksu’dan, Kayahan’dan ve Orhan Gencebay’dan şarkılar söyleyen ve sanatçılar için ayrı bir bölüm yapan ünlü sanatçı, bu şarkılar sırasında özel olarak tasarlanmış sahnesinin arka kısmına kurulan dev ekranda bu usta üç ismin görsellerine yer veriyor.

Bu bölümün hemen başında özellikle bir konuşma yapan Emre Kaya; büyük sanatçılardan bahsederken sevgisini dile getirerek ve gençlik yıllarında Sezen Aksu şarkılarının eşlik ettiği anılarından bahsediyor. Sezen Aksu’ya ait Firuze şarkısını seslendiren sanatçı, dinleyenlere de duygu dolu anlar yaşatıyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.