Elektrik kabloları havai fişek gibi patladı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Emirhan Köyü’nde bulunan bir binanın elektrik kutusuna giden kablolar, havai fişek gibi patlayarak yanmaya başladı. Yanan kablolardan...

Elektrik kabloları havai fişek gibi patladı
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Emirhan Köyü’nde bulunan bir binanın elektrik kutusuna giden kablolar, havai fişek gibi patlayarak yanmaya başladı. Yanan kablolardan yangın çıkmaması için itfaiye ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri seferber oldu.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Emirhan Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki katlı binanın giriş katında bulunan elektrik hattında bilinmeyen bir sebepten ötürü patlamalar oldu. Durumu fark eden vatandaşlar tarafından itfaiye ve elektrik dağıtım şirketine haber verildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından havai fişek gibi patlayan elektrik hattına müdahale edildi. İtfaiyenin müdahalesinin ardından elektrik dağıtım şirketinin ekipleri son kontrolü yaparak hatta giden elektriği kesti. Olayda, maddi hasar meydana, ekipler hattaki sorunun çözümü için inceleme başlattı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.