Elbeyli’nin geleceği konuşuldu

Kilis’in Elbeyli ilçesinde "Ortak Akıl Toplantısı" yapıldı.Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman’ın başkanlık ettiği Elbeyli ilçesinin geleceğinin masaya yatırıldığı...

Elbeyli’nin geleceği konuşuldu
Kilis’in Elbeyli ilçesinde \"Ortak Akıl Toplantısı\" yapıldı.
Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman’ın başkanlık ettiği Elbeyli ilçesinin geleceğinin masaya yatırıldığı toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.
Elbeyli ilçesinin genel durumunu değerlendirmek, orta ve uzun vadede ilçemize değer katacak fikir ve projelerinin konuşulduğu toplantı, Kaymakam Kadir Duman’ın başkanlığında Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ercan Dadlı, Kilis Yatırım ve Destek Ofisi, ve diğer kurumların temsilcileri, ilçe siyasi parti başkanları, il genel meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe yöneticileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve Elbeyli’nin geleceğine duyarlı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.
İki saati aşkın bir sürede Elbeyli’nin sıkıntıları, gelecek vizyonu ve neler yapılabileceği tartışıldı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.