Ekinci’den bayram mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.Eyyübiye Belediye...

Ekinci’den bayram mesajı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Ekinci mesajında, “Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını dolu dolu geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Bu mübarek ramazan ayı içerisinde, hemşerilerimizle mutluluğu paylaşmak, birlik ve beraberliği yaşamak, yaşanılan dertlere, sıkıntılara ortak olma adına bir mübarek ayı daha geride bıraktık. Sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlukla yaşandığı bir ramazan bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramları insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygının artması temennisiyle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum\" ifadelerini kullandı

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.