EGELİ TURİZMCİLERİN HEDEFİ AVRUPA PAZARI

Egeli turizmciler, Avrupalı turist sayısını arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Turizmciler bu kapsamda Hollanda'da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı.

EGELİ TURİZMCİLERİN HEDEFİ AVRUPA PAZARI

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliğinden , Hollanda’da düzenlenen Utrecht turizm fuarıyla ilgili  yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, turizmde geçen yılki kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan Egeli turizmcilerin tanıtım faaliyetlerini sürdürdüğü belirtildi. Bu kapsamda Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen yılın ilk uluslararası turizm fuarına katılan sektör temsilcileri, daralan Avrupa pazarını yeniden canlandırmayı hedefliyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı da 750 metrekarelik Türkiye standıyla Utrecht Turizm Fuarı'nda yer aldığının belirtildiği açıklamada, Egeli turizmcileri ETİK Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Belge'nin temsil ettiği bildirildi.Belge,fuara katılan ve Türkiye'ye ilgi duyan tur operatörleri, seyahat acenteleri ve turizm profesyonelleriyle ikili görüşmeler yaptıklarını kaydetti. “Ülkemizde yaşanan olumsuz gelişmelerin son bulacağı inancıyla bu önemli tanıtım fırsatını değerlendirme çabasındayız." Dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü