EGAFED’İN YENİ DÖNEM PROJELERİ

Ege Akdeniz Genç İş adamaları Dernekleri Federasyonu başkanlığına seçilen Süleyman Erdaş, yeni dönem projelerini anlattı. Erdaş, yerli turiste yönelik çalışma yapacaklarını söyledi. Bu konudaki ilk somut adım ise önümüzdeki günlerde Antalya’da düzenlenecek toplantıda atılacak.

EGAFED’İN YENİ DÖNEM PROJELERİ

Ege Akdeniz Genç İşadamaları  Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu hafta sonu  gerçekleşti. Federasyonun  yeni başkanı Marmaris’ten işadamı  Süleyman Erdaş oldu.Erdaş, genel kurulun ardından Marmaris Haber’e özel açıklama yaptı. Tek listeyle gidilen seçimde üyelerin desteğiyle başkan seçildiğini belirtti. Kendisine destek olanlara teşekkür etti.Erdaş, federasyonun ilk toplantısını Marmaris’te yapacağını söyledi.

Süleyman Erdaş, federasyon olarak hayata geçirmek istedikleri projelerden bahsetti. İşadamlarının yaşadığı ekonomik sıkıntıları aşmak adına projeler uygulayacaklarını belirtti. Üyeler arasında işbirliğini geliştirmeyi planladıklarını açıkladı.EGAFED, yerli turiste yönelik de bir çalışma yapacak. Erdaş, bu konuda “Türkiye turisti olacağız” sloganıyla bir kampanya yürütüldüğünü hatırlattı. Bu kampanyanın bazı bölgelerde iyi sonuçlar verdiğini söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.