Dünya şampiyonundan anlamlı ziyaret

Dünya ve Avrupa Şampiyonu illi güreşçi Taha Akgül, doğru rol model olmak için koruma altındaki çocukları ziyaret etti.Sivas’ta Sevgi Evlerin’de koruma...

Dünya şampiyonundan anlamlı ziyaret
Dünya ve Avrupa Şampiyonu illi güreşçi Taha Akgül, doğru rol model olmak için koruma altındaki çocukları ziyaret etti.
Sivas’ta Sevgi Evlerin’de koruma altındaki çocukları ziyaret eden Dünya ve Avrupa Şampiyonu Sivaslı milli güreşçi Taha Akgül, kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü. Kente bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla gelen Akgül, koruma altındaki çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi. Akgül’e Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan eşlik etti. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara rol model olmak için ziyaret eden milli güreşçi Taha Akgül, çocukların büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Çocuklara tecrübelerini anlatan Akgül, daha sonra çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.