DTO, İzmir Turizm Fuarı’na katıldı

Didim Ticaret Odası 07-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir’de yapılan Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ’Travel...

DTO, İzmir Turizm Fuarı’na katıldı
Didim Ticaret Odası 07-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir’de yapılan Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ’Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı’na katıldı.
Kurumlar arası işbirliği ile hazırlanan Didim standına katkıda bulunan Didim Ticaret Odası adına fuara Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Meclis Üyeleri Veysel Ece, Ali Hikmet Atilla ve Nihat Sandıkçı katıldı.
Didim Ticaret Odası fuara ayrıca Didim’de faaliyet gösteren turizmciler, fuarı görmek isteyen vatandaşlar ve Didim Meslek Yüksekokulundan öğrenciler de dahil olmak üzere yaklaşık 100 kişinin ücretsiz ulaşımını sağladı.
Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1179 katılımcı firma ve 77 ülkeden 38 bin 587 ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü