Denizli, Muğla ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısı

Güney Ege’nin iç kesimlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklamada, "Güney İç Ege’de görülecek...

Denizli, Muğla ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısı

Güney Ege’nin iç kesimlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklamada, \"Güney İç Ege’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar Denizli’nin güneyi (Tavas, Kale, Acıpayam, Beyağaç, Çameli), Muğla’nın Seydikemer ilçesi ve Fethiye’nin iç kesimleri, Antalya’nın Elmalı ve Kaş ilçelerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve küçük çaplı dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir\" denildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü