Dalyan’ın tanıtımı için işbirliği

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği ve Anadolu Turizm İşletmeciler Derneği (ATİD) arasında "Dalyan Tanıtımı" için protokol imzalandı.Dalyan İztuzu Turizm...

Dalyan’ın tanıtımı için işbirliği

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği ve Anadolu Turizm İşletmeciler Derneği (ATİD) arasında \"Dalyan Tanıtımı\" için protokol imzalandı.
Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Yardımcısı Ali Mürşit Yağmur, Dalyan’ın tanıtımı için yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Tanıtım protokolünü Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği üyelerinin de katıldığı toplantıda ATİD Başkanı Birol Akman ile yapıldığını ifade eden Yağmur, “yapılan protokolde, ATİD üyesi Ankara otellerinin resepsiyon ve lobilerinde Dalyan ve bölgemizi tanıtan broşür ve materyaller bulunacak. Ankara’da büyük alışveriş merkezlerine Dalyan afişi asılacak. 28 Mart’ta gerçekleşecek olan Ankara Expo fuarı için, Dalyan partner turizm şehri olarak ilan edilecek. Bu çalışmalar bölgemizin tanıtımına katkı sağlayacak” dedi.
Yağmur, “ATİD Başkanı Birol Akman’ın girişim ve desteğiyle Anadolu Turizm İşletmeciler Derneği ve Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği’ni kardeş dernek olarak ilan edildi. Bu çerçevede, Anadolu Turizm İşletmeciler Derneği yönetiminin Dalyan’da toplantı yapması, Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği’nin de Ankara’da toplantı yapması kararlaştırıldı” diye konuştu.
Yağmur, ATİD üyesi otellerin ayın personeli ödülünün ise Dalyan’da free tatil verilmesi olarak düşünüldüğünü sözlerine ekledi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.