Cumhurbaşkanının mitingine özel tren seferi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 6 Nisan Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek miting için Dursunbey’den...

Cumhurbaşkanının mitingine  özel tren seferi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 6 Nisan Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek miting için Dursunbey’den Balıkesir’e özel tren seferi düzenleneceğini belirtti. Mitinge trenle gitmek isteyen vatandaşlar saat 10.00’da kent meydanında bir araya gelecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 6 Nisan Perşembe günü Balıkesir’de gerçekleşecek olan mitinge Dursunbey’den binlerce vatandaş gidecek. Yoğun katılımın beklendiği miting için Dursunbey’den Balıkesir’e tren seferi düzenlenecek.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı açıklamada, 6 Nisan Perşembe günü için bin kişilik tren’in Dursunbey’e tahsis edildiğini söyledi. Başkan Bahçavan yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımız bilindiği üzere Kuvayi Milliye Meydanı’nda Balıkesirli hemşehrilerimiz ile buluşacak. İlçemizden de binlerce vatandaşımız bu mitinge katılacak. Biz de bu kapsamda TCDD ile yaptığımız görüşme sonucu ilçemize özel bin kişilik tren tahsis ettirdik. Bu tren vatandaşlarımızı ücretsiz olarak mitinge götürüp getirecek. Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız saat 10.00’da kent meydanında konuşlandıracağımız otobüslere binerek İstasyon mahallemize hareket edecekler. Mitingden sonra da Balıkesir Garından trene binip yine istasyondan otobüslerle ilçemize gelecekler” dedi.
Mitinge katılmak isteyen vatandaşlar saat 10.00’da kent meydanında bulunan otobüslerle İstasyon Mahallesi’ne hareket edecek.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü