Cumhurbaşkanı Erdoğan Mozambik’te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik’e geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretine devam ediyor....

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mozambik’te
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik’e geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretine devam ediyor. Tanzanya’daki temaslarını tamamlayan Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik’in başkenti Maputo’ya geldi. Mozambik Anıtı’na çelenk bırakacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maputo’daki temasları kapsamında Filipe Nyusi ile gerçekleştireceği baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Mozambik Cumhurbaşkanı ile Türkiye-Mozambik İş Forumu’na katılacak olan Erdoğan, temaslarını tamamlayarak ülkeden ayrılacak.
Erdoğan’a Mozambik temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik edecek.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.