Cizre’de iş yerinde korkutan yangın

Şırnak’ın Cizre ilçesinde iki katlı bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.Cizre’de bayram arifesinde bir iş yerinde aniden çıkan yangın paniğe...

Cizre’de iş yerinde korkutan yangın
Şırnak’ın Cizre ilçesinde iki katlı bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.
Cizre’de bayram arifesinde bir iş yerinde aniden çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Dağ Kapı Mahallesi Eski çarşı kırmızı medrese mevkiinde Cüneyt Ezin’e ait iki katlı iş yerinde elektrik kontağından çıkan yangın bütün dükkanı sardı. Çevrede iş yerleri bulunan esnaflar da panikle kendilerini dışarı attı. Vatandaşların ihbarı olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.Cizre Belediyesine ait iki itfaiye aracı kısa sürede olay yerine ulaştı.İtfaiye ekipleri iş yerinin ikinci katındaki camı kırıp yangına müdahale etti ancak yangın sönmeyince iş yerinin kepenkleri vatandaşların yardımı ile kaldırıldı.Camlar parke taşı ve sert cisimlerle kırılarak itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi sağlandı.İtfaiye erlerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınırken,iş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.