Çiftçiye tarım sigortası anlatıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile TARSİM Tekirdağ Tekirdağ Bölge Müdürlüğü tarafından, Çorlu ilçesinde tarım sigortası bilgilendirme toplantısı...

Çiftçiye tarım sigortası anlatıldı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile TARSİM Tekirdağ Tekirdağ Bölge Müdürlüğü tarafından, Çorlu ilçesinde tarım sigortası bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Tarım Sigortaları Sistemi 2018 yılı toplantısı Çorlu ilçesinde üreticilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Burhan Alim, \"Kurum olarak üreticimiz ve yetiştiricilerimizle birlikte yürüyerek, tarımı ve hayvancılığı daha iyi yerlere taşımanın çabası ve azmi içerisinde faaliyetlerimize devam ediyoruz\" dedi.
Toplantı TARSİM Tekirdağ Bölge Müdürü Cemal Tozkoparan’ın sunumu ile devam etti. Sunum sonrasında çiftçinin sigorta hasar sistemi ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü