Çiftçi’ den Ramazan Bayramı mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye...

Çiftçi’ den Ramazan Bayramı mesajı
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajında, \"11 ayın sultanı Ramazan ayının ardından idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı ile ilgili Büyükşehir ekiplerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı. Yerel anlamda vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri açısından halkımıza ücretsiz ulaşım imkanı, 24 saat kesintisiz Alo 153 ulaşım hizmeti ve tüm hizmet alanı içerisindeki temizlik çalışmaları tamamlanmıştır\" ifadelerine yer verdi
Mesajının ilerleyen cümlelerinde bayramların birleştirici maneviyatına dikkat çeken Çiftçi, \"Kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi en güzel şekilde değerlendirdiğimiz bugünlerde vatan toprağı için nöbette olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramını kutluyor, bayramların ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum\" ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.