CHP Muğla 2. sıra mv adayı Av Gizem Özcan Marmaris'te ziyaretlerde bulundu.

CHP Muğla ikinci sıra Milletvekili adayı Avukat Gizem Sayar doğup büyüdüğü Marmaris’te seçim ofisi ziyaretinde alkışlar ve ‘’Marmaris seninle gurur duyuyor’’ terahuratları ile karşılandı.

CHP Muğla 2. sıra mv adayı  Av Gizem Özcan Marmaris'te ziyaretlerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim kampanyaları dahilinde Muğla’da ziyaretlerine devam eden adaylardan CHP Muğla ikinci sıra adayı Avukat Gizem Özcan, Marmaris’e 27. dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ile birlikte geldi.

İlçede ilk ziyaretini Cumhurbaşkanlığı seçim ofisine yapan Özcan ve Girgin’i, İlçe Başkanı Avukat Zekican Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Partililer tarafından sevgi seli ile karşılanan Marmarisli Gizem Sayar Özcan herkesle teker teker selamlaşarak kucaklaştı.
İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Milletvekili Süleyman Girgin’in konuşmalarının ardından söz alan Gizem Özcan ‘’ Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var bu seçim demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, adalete, Barış'a ve özgürlüklere inanan, kadınlardan yana olan gençlerden yana olan ile onun karşısında duranların arasında geçecek bir seçim. Bu seçim hepimizin seçimi bu seçim kadınların seçimi bu seçim gençlerin seçimi. Bugün çıkmışlar sanki 21 yıldır ülkeyi başkası yönetiyor gibi bizlere vaatlerde bulunuyorlar, değerli hemşerilerim Marmaris'ten bir kez daha ifade edelim iktidarda olanın vaadi olmaz taahhüttü olur. Biz taahhüt ediyoruz bu güzel ülkemizin herkesin yüzünün güldüğü hiçbir çocuğun yatağı aç girmediği düzeni sizlerle bez birlikte el ele Omuz Omuza kol kola mücadele ederek kuracağız’’ şeklinde konuştu.
İktidara geldikleri takdirde, Çiftçilerin, gençlerin ve kadınların haklarının daha güçlü savunucusu olacaklarını belirten Özcan ‘’ Kadınlara verilen haklardan asla vazgeçmeyeceğiz .

Biz kaba üslubun kaba dilin karşısındayız,biz tartışmaların karşısındayız ne 6284 sayılı yasadan ne kazanılmış haklarımızdan kadınlar olarak asla vazgeçmeyeceğiz. Gençlerin de gelecek kaygıları için çözümler üreteceğiz. Bu inançla bizlerin hayallerini hedefi yapan 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu 15 Mayıs Sabahı Çankaya'ya sizlerle birlikte çıkacak’’ şeklinde konuştu.
CHP Muğla Milletvekili Girgin, Milletvekili adayı Özcan ve İlçe teşkilatı seçim ofisinde yapılan toplantının ardından esnaf ziyaretleri yaparak Marmaris Yat Limanına da geçtiler. Yenileme çalışmalarının devam ettiği yat limanında işletmecilerin eleştirilerine de kulak veren CHP li vekil ve partililer sorunların çözümsüz olmadığını ileterek Marmaris’ten ayrıldılar.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü