CHP MARMARİS İLÇE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ'DEN AÇIKLAMA

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Ünlü, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen’in kendisini ve partisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

CHP MARMARİS İLÇE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ'DEN AÇIKLAMA

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, gündemdeki gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Marmaris Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Kaplan ve İsmet Kamil Öner’in yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve  gençlik kolları temsilcileri de katıldı.

Acar Ünlü, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen’in kendisi ve CHP’yi hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Ünlü, Ülgen’in üslubunu eliştirdi.

‘’Geçen hafta AKP’nin İlçe Başkanı olan arkadaşın konuşmalarını dinledim. Tabi ki üslubu siyasi ahlak ve edepten son derece uzaktı. Burada kendisine iki kimlikle cevap verebilmek mümkün. Birisi sıradan bir vatandaş olan Acar Ünlü olarak, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisinin İlçe Başkanı Acar Ünlü olarak cevap verebilmek tabi ki mümkün.’’

Ünlü, şehitler üzerinden siyaset yaptıkları eleştirisine tepki gösterdi.

‘’Şehitler üzerinden siyaset yapıyorlar diye bir söylemleri olmuş kendilerinin şimdi asıl şehitler üzerinden siyaset yapan AKP. Şehit geldiğinde o gün siyaset yapılmaması üzerine, şehit geldi susalım, şehit geldi hiç bir şey konuşmayalım, sorgulamayalım şeklinde bir yaklaşım var. Bu yaklaşım doğru bir şey değil. Son 10 günde olan olayları gözünüzün önüne getirin.10 gün de 5-6 tane olay oldu. Biz ne gün konuşacağız peki. Hergün bir şehit var o gün konuşma bugün konuşma onu sorgulama bunu sorgulama. Biz bu durumu kabul etmiyoruz. Böyle bir siyaset olmaz. Konuşulmaması üzerine, düşünülmemesi üzerine bir siyaset kurgulanamaz.’’

AK Parti İlçe Başaknı  Ülgen, CHP’nin oy kaybettiğini savunmuş, CHP’yi halkın gündeminden uzak olmakla eleştirmişti.Ünlü, CHP’ye yönelik bu  eleştirilere ise şu sözlerle yanıt verdi.

‘’İlçe Başkanı diyor ki kamuoyu yoklamalarında düşüşe geçtiler diyor. Ana muhalefet yakında yavru muhalefet olacak falan diyor. Herhalde hangi partide siyaset yaptığını karıştırdı. Ben kendisine hatırlatayım şuanda Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmıyor. O geçmiş dönemdeydi. Şuanda AKP’nin İlçe Başkanı olarak oturuyorum. Kendisi bunun farkında olsun bir kere.’’

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü,  İzmir Travel Turkey Fuarı’nda Marmaris standının eleştirilmesiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ünlü, AK Partinin Türkiye’de 14 yıldır iktidarda olduğunu hatırlattı. Marmaris’te önemli sorunların bu süreçte çözümlenemediğine vurgu yaptı. Partinin Marmaris ve Muğla temsilcilerine seslendi.

Ünlü, Osman Ülgen’in Marmaris’te otopark  sorunu olduğu yönündeki açıklamasını da işaret etti ve şunları söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.