’Çalgı Çengi’nin başrol oyuncuları önce kuymak yedi, sonra hayranlarıyla buluştu

“Çalgı Çengi İkimiz” filmi başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Forum Trabzon’da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.Önce kuymak yiyen sonra...

’Çalgı Çengi’nin başrol oyuncuları önce kuymak yedi, sonra hayranlarıyla buluştu
“Çalgı Çengi İkimiz” filmi başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Forum Trabzon’da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.
Önce kuymak yiyen sonra da hayranlarının karşısına çıkan ikili hayranlarıyla keyifli bir söyleşi yaparken, gördükleri ilgi karşısında zaman zaman izdiham yaşadılar.
Trabzonspor kaşkoluyla hayranlarından gelen soruları cevaplayan ikili kendilerine yöneltilen soruları esprili bir şekilde cevaplarken, Trabzon’a gelmekten son derece mutlu olduklarını söylediler.
Oyunculardan Murat Cemcir, \"Kardeş Payı’nın devamı gelecek mi\" sorusuna, \"Kardeş Payını biz çok seviyoruz, göz ağrımız. Devamı gelmeyecek çünkü biz hep yeni hikayeleri anlatmayı seviyoruz. Yeni karakterler yeni hikayeler yeni bir şey yapmayı çok seviyoruz. 8 yılda toplamda 4 dizi 4 tane sinema filmi yaptık. Kardeş Payı’nın devamının geleceğini zannetmiyorum. Belki bu yaz yeni bir film çekeriz\" dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.