BÜYÜKŞEHİR BİZİ DE GÖRECEK Mİ?

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ve Fethiye’de dev alt yapı çalışmalarına imza atarken, Marmarisli vatandaşlar yeteri kadar hizmet alamadıklarını gerekçesiyle tepkili…

BÜYÜKŞEHİR BİZİ DE GÖRECEK Mİ?

MUĞLA 1 – MARMARİS 0

Büyükşehir Belediyesi son bir ay içerisinde, ‘’Datça’nın İçme Suyu Hatlarını Yeniledi’’ ‘’Fethiye Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Mevkiinde Su Deposu Yapımı Tamamlandı’’  ‘’Menteşe Yağ Halinde Sona Gelindi’’ ‘’Bodrum’a Yakışır Bir Yat Limanı’’ ‘’Kavaklıdere’nin İçme Suyu Şebeke Hattı Yenileniyor’’ “Modern Bir Bodrum İçin Kolları Sıvadık” ‘’ Bodrum Modern Otogarına Kavuşuyor’’ gibi haberlerle sosyal medya hesaplarından yapılan hizmetleri duyurmuştu. Ancak şimdiye kadar Marmaris için yapılan hiçbir hizmetin duyurusu yapılmadı.

MARMARİS’ E YOK!

Marmaris’te Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmekte büyük sıkıntılar yaşandığının altını çizen vatandaşlar “Bundan önceki dönemde de yeteri kadar hizmet alamadıklarını ifade ediyor. Büyükşehir’den ciddi anlamda herhangi bir hizmet görmediklerinden yakınarak, ‘’ Muğla Büyükşehir Belediyesi yalnızca Bodrum ya da Fethiye’de değil, tüm ilçelere eşit hizmet sağlamalı. Tüm yükü ilçe belediyelerine atmak olmaz. Büyükşehir’in gücünü ilçelerde de hissetmek istiyoruz. Diğer ilçelere yönelik çalışmalarını sosyal medyadan takip ediyoruz. Ancak Marmaris için ne gibi projeleri var, hangi hizmeti veriyorlar merak ediyoruz.” diye konuştu.

 

                                                                                                                       Kaynak: Manşet

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.