Burdur’da miniklerin yerli malı heyecanı

Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu’nda minikler için Yerli Malı Haftası düzenlendi.Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, Şube Müdürleri Resul...

Burdur’da miniklerin yerli malı heyecanı
Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu’nda minikler için Yerli Malı Haftası düzenlendi.


Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, Şube Müdürleri Resul Çevik ve Kasım Kılınç öğrencilerin tutumlu olmalarına katkıda bulunmak için kumbara hediye ettiler.
12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında anaokulu öğrencileri için giysilerini, harçlıklarını tutumlu kullanmaya, boşa akan su musluğunu, gereksiz yanan lambayı kapatmaya ve yerli malı kullanmaya dikkat çekmek amacıyla program düzenlendi.
Bilinçli tüketicilerin artmasına yönelik yapılan bir etkinlik olan Yerli Malı Haftası kutlama programı ile öğrencilerin evden getirmiş oldukları yiyecekleri burada birbirlerine ikram ederek paylaşmayı, tutumlu olmayı, yatırım yapmayı ve yerli mallarını kullanmanın önemini kavramaları hedeflendi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.