Bodrum Berlin’den sonra Moskova’da tanıtıldı

Dünyanın ilgisini Bodrum’a daha çok çekmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), MITT Moskova Turizm Fuarı’na katıldı. Rusya pazarının...

Bodrum Berlin’den sonra Moskova’da tanıtıldı

Dünyanın ilgisini Bodrum’a daha çok çekmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), MITT Moskova Turizm Fuarı’na katıldı. Rusya pazarının Bodrum için önemli olduğunu vurgulayan Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, “Bodrum’umuzu şartlar nasıl olursa olsun en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz” dedi.
ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı’nın hemen ardından 13-15 Mart 2018 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı’na katılan Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri, çalışmalarını sürdürdü. Yetkililer, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı ile birlikte iki ayrı stantta Bodrum’u tanıttı.
Standı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Berlin ITB Turizm Borsası Fuarı’ndan sonra MITT Moskova Turizm Fuarı’nda da Bodrum standında tanıtım çalışmalarını yürüten ekibe başarılar diledi. BOTAV ekibi ve Bodrum tanıtım çalışmalarını destekleyen turizmciler, fuar süresince tur operatörleri ile görüşmeler yaparak; Bodrum ile Rusya arasındaki bağlantıları güçlendirmek için çaba gösterdi.
MITT Moskova Turizm Fuarı’na; Bodrum Tanıtma Vakfı Üyeleri, Tav Havalimanı Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay, La Blanche Island Bodrum Genel Müdürü İlker Yeşilmen, La Blanche Resort & Spa Genel Müdürü Osman Duru, Green Beach Resort Hotel Genel Müdürü Mevlüt Kaplan, Spektr Hotel Bodrum Genel Müdürü Maria Isiemina, Bodrum Tanıtma Vakfı Moskova Temsilcisi Natalia Chernyavtseva, Forever Club Bodrum Satış ve Pazarlama Müdürü Aslı Coşkun, Goddes of Bodrum İsis Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Gonca Alemdar, La Blanche Resort & Spa Hotel ve La Blanche Island Bodrum Satış Müdürü Pınar Eldem Çulhaoğlu ile Wow Hotel Satış ve Pazarlama Koordinatörü Türker Morova katıldı.
Yapılan görüşmeler sonucunda 2018 yılında Rusya Federasyonu’ndan Bodrum’a gelecek turist sayısında artış olmasının beklendiği açıklandı.
Rusya Otelciler ve Restorancılar Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve Blogger Ivan Starodubtsev ise 14 Mart 2018 tarihinde 15:00-17:00 saatleri arasında Rusya’da yaklaşık 2 milyon kişinin dinlediği Vesti FM Radyo Programında Bodrum’u anlattı.
BAŞKAN KOCADON: “BODRUM RUSLAR İÇİN BİR CENNET”
Bodrum’da çok sayıda Rus vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, “Rus turistler Bodrum için çok önemli bir turizm değeri. Umut ediyoruz ki çok daha fazla sayıda Rus turisti Bodrum’da misafir edeceğiz. Bodrum’a gelen Ruslar, iklim gereği Bodrum’u çok seviyorlar hatta buraya yerleşen, buradan ev alan veya evlenip burada aile kuran Ruslar var. Bodrum halkı ile uyum içinde yaşıyor, kendilerini burada mutlu ve huzurlu hissediyorlar. Turizm açısından da bakarsak Bodrum, iklimsel özellikler yönünden Ruslar için bir cennet. Hep söylediğim gibi, Bodrum’da herkes kendi Bodrum’unu yaşar; eğlence isteyen için eğlence, sakinlik isteyen için sadece dalgaların sesini duyup huzur bulabilecekleri mekan ve yerler var. Dünya çapında ün yapmış özel okul veya kurslardan spora pek çok aktivitenin bir arada bulunduğu ve dünyanın farklı yerlerinden gelmiş kişilerin 12 ay bir arada yaşadıkları adeta kozmopolit bir tatil şehri burası. Bodrum’un bu eşsizliğini dünyaya tanıtmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bodrum’umuzu her zaman olduğu gibi şartlar ne olursa olsun en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de. Burada önemli olan mücadele etme gücümüzü yitirmemektir. Çünkü bazen inişler çıkışlar olabiliyor hayatta ancak gerçek başarı; mücadelenin kendisidir, o gücü kendinde bulabilmektir” açıklamasını yaptı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.