Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: Bodrum ilk defa bu kadar şiddetli sallandı

Bodrum’da meydana gelen depremin ardından açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadan Bodrum’un ilk defa bu kadar sallandığını belirterek “Tek...

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: Bodrum ilk defa bu kadar şiddetli sallandı

Bodrum’da meydana gelen depremin ardından açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadan Bodrum’un ilk defa bu kadar sallandığını belirterek “Tek tesellimiz can kaybı yok. Anadolu halkına sesleniyorum. Panik yapmasınlar. Olumsuz bir durum yok” dedi.
Depremden sonra halkın sokaklarda, park ve geniş alanlarda toplandığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Şu an itibariyle can ve mal kaybı yok. Vatandaşlarımız büyük şok yaşıyor. Vatandaşlarımızın yanı sıra turistler de panikleyip otellerden dışarı çıktı. Bodrum ilk defa bu kadar sallandı. Can kaybının olmaması teselli kaynağımız. Ufak tefek hasarlarımız var. Anadolu halkına sesleniyorum panik yapmasınlar şu anda olumsuz bir durum yok” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.