Bir maçta çift nakavt

Arjantin’de bir boks maçında boksörlerin ikisi de aynı anda nakavt oldu. Sosyal medyada paylaşılan maç görüntüleri de büyük ilgi çekti.Arjantin’de gerçekleşen...

Bir maçta çift nakavt
Arjantin’de bir boks maçında boksörlerin ikisi de aynı anda nakavt oldu. Sosyal medyada paylaşılan maç görüntüleri de büyük ilgi çekti.
Arjantin’de gerçekleşen amatör bir boks müsabakasında başlangıçta her şey normal bir şekilde seyrederken, ringlerde görülmeyen bir şey oldu. Seyirciler tezahürat yaparken, boksörlerin koçları da oyuncularına talimatlar veriyor. Tam bu sırada rakibini nakavt etme düşüncesiyle birbirine aynı anda yumruk atan boksörlerin ikisi de aynı anda kendini yerde buldu. Amatör boks tarihinde nadir görülen bu olayda iki boksör de aynı anda nakavt oldu. Maçın hakemi ne yapacağını şaşırdı ve taraflardan birinin kalkmasını bekledi. Fakat iki taraf da uzun bir süre yerde kaldı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü