Binlerce CHP’li kadın Eskişehir’de ağırlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, çok sayıda ilden gelen binlerce kadın kollarına bağlı üyeleri Eskişehir’de...

Binlerce CHP’li kadın Eskişehir’de ağırlandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, çok sayıda ilden gelen binlerce kadın kollarına bağlı üyeleri Eskişehir’de ağırladıklarını söyledi.
Eskişehir’de yapılan eş güdüm toplantısı sonrasında CHP’li kadınların Eskişehir merakı biraz daha artı. Eskişehir’e gelerek gezmek isteyen kadın üyelere İl Kadın Kolları tarafından kapılar açıldı. Farklı illerden farklı zamanlarda gelen kadın üyeler Eskişehir’in tarihi ve turistlik mekanlarını gezme fırsatı buldu. Gelen kadın üyelere aynı zaman İl Kadın Kolları tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verildi.
Konuyla ilgili konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, kadınlara yönelik çok sayıda proje yaptıklarını, çalışmaları kapsamında Eskişehir’de binlerce CHP’li kadın ağırlayarak, belediyeler tarafından yapılan projeleri de gezme imkanı bulduklarını dile getirdi. Gelen kadın üyelerin Eskişehir’i çok sevdiğini belirten Kahya, “Eskişehir’de farklı zamanlarda gelen kadın üyelere şehir gezdirildi. Eskişehir’e hayran kalan kadınlarımızla belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Misafirperverliğimizi gösterdik. Belediye başkanlarımız çok iyi ağırladı. Gelişmiş bir şehri gezen kadınlar kendi illerinde de Eskişehir’i örnek gösterdi. Belediye başkanlarımızın o illerde de başkanlık yapmasını isteyende, Eskişehir’e yerleşmek isteyen oldu. Şehrimizi tanıtmak, partimizin çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımız sürecek. Belediyelerimizin yaptıkları projeler dünya çapına yayılmış durumda iken, bunu kendi halkımıza iyi bir şekilde anlatmak istiyoruz” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.