Belediye Başkanı Demirkol’dan Ramazan teşekkürü

Haliliye Belediyesi bu yıl 5’inci kez kurdukları Ramazan Sofralarına katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Tüm...

Belediye Başkanı Demirkol’dan Ramazan teşekkürü
Haliliye Belediyesi bu yıl 5’inci kez kurdukları Ramazan Sofralarına katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Haliliye Belediyesi tarafından bu yıl 5’inci kez her gece 3 noktada sahur, 5 noktada da iftar için kurulan Ramazan Sofraları, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ramazan Ayının son sahurunda da, Demirkol halkla birlikte sahurunu yaptı. Sahur sofrasına katılanlara yemeklerini taktim eden Demirkol, görüştüğü vatandaşların da bayramını kutladı.
Ramazan Sofralarına katılan tüm halkla teşekkür eden Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden bu tarafa hamdolsun bu yıl 5’inci kez Ramazan Ayında Cenab-ı Hakk bizleri halkımızla buluşturdu. Ramazan Ayının son sahurunu yine halkımızla beraber yaptık. 5 yıl boyunca üç noktada her akşam iftar sofralarımız oldu. Haliliye Belediyesi olarak ilk Ramazan Ayından bu tarafa sahur uygulamalarımız da devam ediyor. Cenab-ı Hakk, bizi son sahurumuza kavuşturmuş oldu. Bu sahurumuza teşrif eden, iftar sofralarımıza teşrif eden halkımıza teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Demirkol, bayram sabahı da verilecek yemeğe tüm vatandaşları davet ederek, “Bayram sabahı da, kentimizin bir geleneği olan ve geleceğe taşımak istediğimiz üzlemeli pilav ve zerde ikramımız Bayram Namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçelerinde olacaktır. Bu ikramımıza da tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.