BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KAPLAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Gündem Programı’na konuk oldu. Dursun Kaplan, bu akşam saat 20.30’da yayınlanacak programda , mahalleye dönüşen köylerle ilgili konuştu.İmar, su ve altyapı sorunlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KAPLAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Gündem Programı’na konuk oldu. Mahalleye dönüşen köylerden sorumlu belediye başkan yardımcısı Kaplan, bu bölgelerde yürütülen çalışmaları anlattı. Sorunlarla ilgili tespitlerini paylaştı.

Kaplan, Muğla’nın büyükşehire dönüşmesinden dolayı yaşanan bazı sıkıntılara dikkat çekti. Kaplan, Turgut Şelalesi, Kız Kumu, Çubucak Orman Kampı, İnbükü Kampı, Karacasöğüt İskelesi, Selimiye İskelesi gibi bazı önemli  bölgelerin devrinin Marmaris Belediyesi’ne yapılmamasının sıkıntılar yarattığını söyledi.

Kaplan, imar sorununa da değindi. AK Partili temsilcilerin bir bölü bin ve bir bölü beş binlik planların yapma yetkisinin belediyede olduğu yönündeki söyleminin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kaplan, ÖÇK alanındaki imar plan yetkisinin Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’na ait olduğunu söyledi.

Kaplan, bölgenin imar sorunun giderilmesi için ilgililere çağrıda bulundu.

Kaplan, Marmaris’in köylerindeki altyapı ve su sorunuyla ilgili de konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü