BEHÇET SAATCI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Saatcı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için yeşil ışık yaktı. Saatcı, Fethiye’nin il olmasıyla ilgili de ilk kez umut verici gelişmeler yaşandığını söyledi.

BEHÇET SAATCI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, düzenlediği değerlendirme toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Saatcı  gelecek dönem adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Saatcı, “Büyükşehir yasası değişmediği ve Fethiye il olmadığı sürece benim tekrar Fethiye’den aday olmam zor. Ama açık kapı da bırakıyorum. Büyükşehir adaylığı olur mu? Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bize göstermiş olduğu dışlayıcı tavırdan sonra biz Büyükşehir adaylığına doğru itiliyoruz. Daha kesin çıkıyoruz demedik ama o noktaya doğru bir gidiş var. Hangi parti derseniz? Vallahi Saygıdeğer Fethiyeliler beni Demokrat Parti’den seçti. Bizim için partiler sadece araçtır. Amaç Muğla’ya, Fethiye’ye hizmettir. Parti çok önemli değil ama MHP haricinde bize tüm partilerin kapıları açık. Biz yeter ki kapılarını çalalım. Ukalalık etmeyeyim ama bize açılmayacak kapı yok” dedi.

 

Saatcı Fethiye’nin il olması için mücadele verdiklerini söyledi. Bu konuda ilk kez umutlandırıcı gelişmeler olduğunu söyledi.  Saatcı, “” Fethiye’nin il olmasıyla ilgili ocak ayının sonunda inşallah size güzel haberler vereceğim. Bir bilgim var mı? Evet var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan duymadık. Ancak benim elim açık. 2017 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanlarla randevularımız karşılık bulursa görüşeceğiz” diye konuştu.

 

Saatcı son olarak büyükşehir belediyesine tepkilerini dile getirdi.. Fethiye Belediyesi’ne ait rekreasyon alanıyla ilgili büyükşehir ile aralarında yaşanan anlaşmazlığa dikkat çekti. Saatcı, “Muğla Büyükşehir Belediyesi bu seferde 25 milyon TL’ye mal olacak rekreasyon alanı projemizin bulunduğu yere göz dikti. İskeleyi aldılar, doymadılar. El insaf, el vicdan” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.