Behçet Saatcı -Mirastan Yemesinler Önce İş Yapsınlar-

Önceki dönem Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Alim Karaca'nın açıklamasını değerlendirdi

Behçet Saatcı -Mirastan Yemesinler Önce İş Yapsınlar-

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde “Belediye şuan itibariyle personeline resmi kurumlara bir kuruş borcu olmayan bir belediye, bütün bankalar bize kredi vermek için sırada. Nerden nereye geldik” açıklamasını değerlendiren Behçet Saatcı “Fethiye Belediyesi’nin 2003-2004 yılından itibaren personeline, resmi kurumlarına bir kuruş borcu olmayan bir belediyedir.Arkadaşlar  bizim bıraktığımız mirastan yemesinler, önce iş yapsınlar” dedi. 


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Fethiye’deki yerel basın ve ulusal basın temsilcilerine yaptığı açıklamasında geçen 8 ayı değerlendirdi.  Başkan Karaca, “Bütün bankalar bize kredi vermek için sırada. Belediye şuan itibariyle personeline 1 kuruş borcu olmayan bir belediye. Devlete ne vergi ne sigorta borcumuz hiç yok. Ve 7 Milyon cari borcumuz var. Kasada da 10 milyon paramız var. Belediyeyi 8 aydan nereden nereye getirdik”ifadelerine yer vermişti. 

Saatcı "Mirastan yemesinler"

!999 – 2019 döneminde Fethiye Belediye Başkanı olan Behçet Saatcı, gazetemize bu açıklamayı değerlendirdi. Saatcı “Ben belediyeyi 14 Milyon borç ile devrettim. Devrettiğim zaman hiçbir çalışma arkadaşıma ikramiye, maaş olarak hiçbir alacağı yoktu. Fethiye Belediyesi’nin bugünkü geleneği değildir. Fethiye Belediyesi 2003-2004 yılından itibaren hiçbir resmi kuruma borcu yoktur. Arkadaşlar ilk önce bir şeyler yapsınlarda bizim bıraktığımız mirastan yemesinler”  ifadesini kullandı. 

 

“Siyaseti bırakmadık”
Önceki dönem belediye başkanı Behçet Saatcı siyasi konularda henüz konuşmanın erken olduğunu belirterek “Biz tabiî ki siyaseti takip ediyoruz. Siyaseti bırakmadık. Henüz konuşmak için erken. Hepsini takipteyiz” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.