Bayram öncesi alkol denetimi

Marmaris’te bar ve diskolarda alkol denetimi yapıldı, akıllı telefon uygulamasıyla içkilerin bandrolleri ve faturaları kontrol edildi.

Bayram öncesi alkol denetimi

Marmaris’te , Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerini sıklaştıran Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, otel, apart ve restoranlar ile bar ve diskolarda denetimlerini sıklaştırdı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Emniyet müdürlükleri ekipleri, Tepe Mahallesi'nde bulunan "Barlar Sokağı"ndaki bar ve diskolarda alkol denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde akıllı telefon uygulamasıyla alkol şişelerinin barkodları okutularak yasal olup olmadıkları kontrol edildi. 

İşletmelerin depoları, buzdolapları, açık ve kapalı içki şişeleri denetlendi. Ekipler zaman zaman şişeleri açarak kokularını dahi kontrol etti.Birçok işletmenin kurallara uyduğu, içki şişelerinin yasal yollarla temin edildiği görüldü.

Marmaris Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nejmettin Kaya, bayram öncesi denetimlere hız verdiklerini belirtti. Yaz boyunca denetimler kesintisiz devam edeceğini vurgulayan Kaya, "Bizim sorumluluğumuzda 2 bin işletme var. Turizm için güvenli bir yer olması için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü