Başkan Bakıcı vatandaşları tek tek dinliyor

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çarşamba günleri halk gününe gelen vatandaşları tek tek dinlerken istek ve talepler için de tüm imkanları...

Başkan Bakıcı vatandaşları tek tek dinliyor
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çarşamba günleri halk gününe gelen vatandaşları tek tek dinlerken istek ve talepler için de tüm imkanları kullanıyor.
Bozüyük Belediyesi’nde her hafta çarşamba günleri düzenlenen halk gününde vatandaşları AK Masa’da karşılayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşlarla birebir görüşüyor. Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu, Rasim Keskin ve başkan danışmanı Levent Tokmak ile birlikte vatandaşları dinleyen, istek ve talepleri ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, kendisine iletilen sorunları ilgili müdürlere ileterek çözüm sürecinin hızlanmasını sağlıyor. “Hemşehrilerimiz bizim her zaman önceliğimizdir” diyen Başkan Bakıcı, \"Haftanın her günü her saat vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların istek ve taleplerine cevap vermek bizim önceliğimizdir. Bizim amacımız Bozüyük’ümüze layıkıyla hizmet etmektir. Hizmetlerin odağında da hemşehrilerimiz bulunmakta. Ne zaman isterlerse belediyemizin ve bizim kapımız onlara her zaman açıktır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri belirttiğimiz gibi ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Bu anlamda onların da desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyor, ilçemize önemli hizmetler kazandırıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize bu yönde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.