Başbakan Yıldırım Van’da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği halk oylaması sürecinde partisince Beşyol Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge...

Başbakan Yıldırım Van’da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği halk oylaması sürecinde partisince Beşyol Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere Van’a geldi.
Ana uçağı ile Van Ferit Melen Havalimanına inen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı burada Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğan ve partililer tarafından karşılandı. Bir süre VİP salonundan dinlenen Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra mitingin yapılacağı Beşyol meydanına gitmek üzere havaalanından ayrıldı.
İpekyolu ve Kazım Karabekir Caddeleri üzerinden miting alanına giden Başbakan Binali, Yıldırım’ın otobüsünün üzerinde koruma polisleri pankartlardan dolayı tehlike atlattı. Son anda pankartları gören 2 korumadan biri ani hareketle ipten atlarken diğeri ise süratle yere yattı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü