Bakan Ersoy, Kuşadalı ve Didimli turizmcilerle bir araya geldi

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kuşadası’na gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuşadası ve Didim’deki sektör temsilcileriyle...

Bakan Ersoy, Kuşadalı ve Didimli turizmcilerle bir araya geldi

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kuşadası’na gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuşadası ve Didim’deki sektör temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
Sabah Kuşadası’na gelen ve Kuşadası-Efes Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, ardından Kuşadası ve Didim’de faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle yemekli bir toplantı düzenledi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in de katıldığı toplantıda sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Bakan Ersoy, yeni dönemde Kuşadası ve Didim’e büyük önem verdiklerini belirterek, “Sorunları elbirliği içerisinde ve radikal önlemlerle çözeceğiz. Kuşadası ve Didim’in sorunlarını çözmek için daha sık bu bölgeye geleceğim ve sizlerle beraber olacağım“ dedi.
Kuşadası ziyaretine gün boyu devam edecek olan Bakan Ersoy, turizmcilerle yenilecek yemeğin ardından Kuşadası Limanı’na ziyaret gerçekleştirilecek. Son olarak Kadıkalesi kazı çalışmalarını da yerinde inceleyecek olan Ersoy, akşam saatlerinde Kuşadası’ndan ayrılacak.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.