Aydem sınıf kitaplığı destek bekliyor

"Bir kitap paylaş, geleceğe enerjimiz kalsın" sloganı ile Kuşadası’nda sınıf kitaplığı projesini hayata geçiren Aydem, bu proje sayesinde gönüllülük ilkesi...

Aydem sınıf kitaplığı destek bekliyor
\"Bir kitap paylaş, geleceğe enerjimiz kalsın\" sloganı ile Kuşadası’nda sınıf kitaplığı projesini hayata geçiren Aydem, bu proje sayesinde gönüllülük ilkesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine kitap bağışında bulunuyor.
Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ arasında imzalanan protokol kapsamında, Aydem Müşteri İlişkileri Merkezleri’nde (MİM) konumlandırılan kitap kumbarası ve kitap sandıkları ile toplanan kitaplar, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçtikten sonra Kuşadası’nda bulunan ihtiyaç sahibi ilkokullara bağışlanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçen kitaplar, özel olarak imal edilip sınıflara yerleştirilecek kitaplıklar içerisinde öğrencilerin kullanımına sunuluyor.
Şirket yetkilileri ise sınıf kitaplığı projesine destek beklediklerini belirtti. Kitap bağışında bulunmak isteyenlerin ise müşteri ilişkileri merkezleri olan Kuşadası MİM’in Cumhuriyet Mah. Muammer Ülgen Sok. No:6/B numaralı adresinden ve Davutlar MİM’in Yeni Mah. Atatürk Cad. No:14 adresinden bilgi alınabileceği duyuruldu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.